Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rugalmas foglalkoztatás kialakítása az LDSZ Vagyonvédelmi Kft-nél

A fejlesztés közvetlen célja a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő rugalmas foglalkoztatás elterjesztése, valamint a munkavállalók és munkáltatók alkalmazkodóképességének növelése.

Kedvezményezett neve: LDSZ Vagyonvédelmi Kft

Projekt címe: „Rugalmas foglalkoztatás kialakítása az LDSZ Vagyonvédelmi Kft-nél”

Szerződött támogatás összege: 12 930 476 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2017-00601

Projekt tartalmának bemutatása:

Célok:

A fejlesztés közvetlen célja a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő rugalmas foglalkoztatás elterjesztése, valamint a munkavállalók és munkáltatók alkalmazkodóképességének növelése.


A pályázat elemei:

  • Tárgyi eszközbeszerzés: A projekt keretében 11 db laptop, 9 db asztali számítógép és egy cloud core router került beszerzésre, beüzemelésre.
  • Munkahelyi mentor foglalkoztatása: A munkahelyi mentor elősegítette a rugalmas foglalkoztatási forma szervezésének a vállalkozás működésébe való hosszú távú beilleszkedését, támogatta a munkavállalók általi alkalmazását és befogadását, továbbá szervezetfejlesztési, képzési feladatok megszervezése, koordinálását végezte és a projekt megvalósításáról a tapasztalatok átadásra kerültek.
  • Szakmai tanácsadás és szakértői szolgáltatás: A projekt keretében 52 alkalommal (heti rendszerességgel) a rugalmas foglalkoztatásban való áttérésben résztvevőknek tartott szakmai tanácsadást a munkakörök átszervezéséhez, rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez. Munkajogi, pénzügyi, szervezetfejlesztési és humán erőforrás tanácsadás, munkafolyamatok, munkakörök, munkaszervezés átalakítása, személyügyi politika átalakítása.
  • Képzéshez kapcsolódó költségek: vezetői képzés 3 fő részére (vezetési és irányítási készségek, kompetenciák elsajátítása, fejlesztése), munkavállalói képzés 14 fő részére (munkavállalói készség és kompetenciafejlesztés)
  • Kötelezően előírt nyilvánosság biztosítása: „c” típusú projekttábla, internetes aloldal, fotódokumentáció, térképtér
  • Marketing, kommunikációs szolgáltatások költségei – rendezvényszervezés: műhelymunkák 4 alkalommal (vezetői feladatok újraszervezése, munkafolyamat változásainak meghatározása, belső mentor feladatainak tisztázása, tudásátadási folyamatok építése, tájékoztatás)