Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

HERTA BioAccess

Ár:
1 Ft + ÁFA ( 1 Ft )
Cikkszám: 7004
Gyártó: HERTA
Raktárkészlet 1: Érdeklődjön!
Raktárkészlet 2: Érdeklődjön!
Nyomtatási nézet
A biometrikus azonosítás alapuló beléptető rendszer kiváló megoldás a felhasználói hozzáférések kontrollálására. Ebben az esetben az arcfelismerést arra használják, hogy azonosítsák a felhasználót a beléptető rendszer listáról és megerősítsék az illető azonosságát.
Menny.:db

Leírás

A biometrikus azonosítás alapuló beléptető rendszer kiváló megoldás a felhasználói hozzáférések kontrollálására épületekben, olyan helyeken mint irodák, adatközpontok, korlátozott hozzáféréssel rendelkező biztonsági területek vagy pl. extreme tisztaságú helyen, ahol tiltva van bármilyen tárgy (pl. proximity kártya) bevétele. Ebben az esetben az arcfelismerést arra használják, hogy azonosítsák a felhasználót a beléptető rendszer listáról és megerősítsék az illető azonosságát, hogy ő valóban az. A BioAccess alkalmazás lehetővé teszi a szükséges felhasználói beavatkozást annak működése közben, és engedélyezi a felhasználók listában vételét menet közben videó felvételről. Az alkalmazás nem engedélyezi, hogy bárki, aki a rendszerben egyszer már rögzítésre került, az önmagáról készített fotó felmutatásával akarjon belépni az objektumba. Herta reklám videó:

Kapcsolódó termékek

219.990 Ft + ÁFA (279.387 Ft)
Cikkszám: 3522
Nincs raktáron - rendelhető
1-8db, max. 3MegaPixeles IP kamerás rendszerekhez, illetve az összes PC alapú DVR kártyához. Rendszer: 1xSSD64GB. Adat tárolás: 1x3TB HDD. Win 7, 64 bit operációs rendszerrel. 4U RACK szerver házba építve.
316.990 Ft + ÁFA (402.577 Ft)
Cikkszám: 3524
Nincs raktáron - rendelhető
1-32db, max. 3MegaPixeles IP kamerás rendszerekhez, illetve az összes PC alapú DVR kártyához. Rendszer: 1xSSD64GB. Adat tárolás: 4x3TB HDD. Win 7, 64 bit operációs rendszerrel. 4U RACK szerver házba építve.