Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

HERTA BioMarketing

Ár:
1 Ft + ÁFA ( 1 Ft )
Cikkszám: 7005
Gyártó: HERTA
Raktárkészlet 1: Érdeklődjön!
Raktárkészlet 2: Érdeklődjön!
Arc analizálás alapján ez az alkalmazás lehetővé teszi olyan paraméterek, mint nem, megközelítő pontossággal a kor, szemüveg viselés és más arckifejezés karakterisztikáinak felismerését, valamit reklám hatékonyságot is segít mérni. Kereskedelemben alkalmazható szoftver.
Menny.:db

Leírás

Arc analizálás alapján ez az alkalmazás lehetővé teszi olyan paraméterek, mint nem, megközelítő pontossággal a kor, szemüveg viselés és más arckifejezés karakterisztikáinak felismerését. Az arcfelismerő szoftver ezen verziója kifejezetten a kereskedelem részére készült annak érdekében, hogy képesek legyenek mérni, hogy egy meghatározott időszakban milyen nemű és korú vásárlók látogatják leginkább az üzleteket. Ez az alkalmazás ugyancsak használható egy adott reklám hatékonyságának mérésére. Választ ad arra a kérdésre, hogy adott időszakban kik nézik meg legtöbben az adott reklámot. Herta reklám videó:

Kapcsolódó termékek

219.990 Ft + ÁFA (279.387 Ft)
Cikkszám: 3522
Nincs raktáron - rendelhető
1-8db, max. 3MegaPixeles IP kamerás rendszerekhez, illetve az összes PC alapú DVR kártyához. Rendszer: 1xSSD64GB. Adat tárolás: 1x3TB HDD. Win 7, 64 bit operációs rendszerrel. 4U RACK szerver házba építve.
316.990 Ft + ÁFA (402.577 Ft)
Cikkszám: 3524
Nincs raktáron - rendelhető
1-32db, max. 3MegaPixeles IP kamerás rendszerekhez, illetve az összes PC alapú DVR kártyához. Rendszer: 1xSSD64GB. Adat tárolás: 4x3TB HDD. Win 7, 64 bit operációs rendszerrel. 4U RACK szerver házba építve.