Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

HERTA BioSurveillance

Ár:
1 Ft + ÁFA ( 1 Ft )
Cikkszám: 7001
Gyártó: HERTA
Raktárkészlet 1: Érdeklődjön!
Raktárkészlet 2: Érdeklődjön!
Nyomtatási nézet
A BioSurveillance képes valós időben egyidejűleg több arcot detektálni. BioSurveillance egy szofisztikált szoftver, amely többek között magában foglalja referencia képek felvételét röptében a kamera látószögében levő személyekről, az előzetesen megtanított személyek azonosítását, és megkönnyíti a riasztások és az azonosított személyek működés közbeni kezelését. BioSurveillance jól használható megoldás a biztonsági színvonal növelésére olyan zsúfolt környezetben, mint metróállomások, vonat- és autóbusz pályaudvarok, repterek, bevásárlóközpontok, stadionok vagy városközpontok.
Menny.:db

Leírás

Az arcfelismerés a legkevésbé bántó biometrikus azonosítás, mivel az azonosításhoz szükséges adat a már más okokból amúgy is működő videó rendszer révén erőfeszítés nélkül megszerezhető és ez általában nem igényel felhasználói beavatkozást. A BioSurveillance képes valós időben egyidejűleg több arcot detektálni. A BioSurveillance egy szofisztikált szoftver, amely többek között magában foglalja referencia képek felvételét röptében a kamera látószögében levő személyekről, az előzetesen megtanított személyek azonosítását, és megkönnyíti a riasztások és az azonosított személyek működés közbeni kezelését. A BioSurveillance video megfigyelőrendszer kameráit használja pl. a fekete listára felvett személyek felismeréséhez és azonosításához. Azonosítás vonatkozásában jó teljesítményt nyújt akkor is, ha az arc részben el van takarva pl. napszemüveggel, kendővel vagy sapkával, vagy ha változás történik az arckifejezésben, árnyék esetén, nagy kontraszt és extreme vagy gyenge megvilágítási körülmények között, illetve ha az arc megadott határok között elfordul a totális kamerába nézés iránytól. A BioSurveillance üzemeltetése nem igényel felhasználói beavatkozást. Az egyes személyek referencia képeit fel lehet venni egy róluk készült fotó, videofelvétel vagy valósidejű videó alapján. A BioSurveillance jól használható megoldás a biztonsági színvonal növelésére olyan zsúfolt környezetben, mint metróállomások, vonat- és autóbusz pályaudvarok, repterek, bevásárlóközpontok, stadionok vagy városközpontok. Herta reklám videó:

Kapcsolódó termékek

219.990 Ft + ÁFA (279.387 Ft)
Cikkszám: 3522
Nincs raktáron - rendelhető
1-8db, max. 3MegaPixeles IP kamerás rendszerekhez, illetve az összes PC alapú DVR kártyához. Rendszer: 1xSSD64GB. Adat tárolás: 1x3TB HDD. Win 7, 64 bit operációs rendszerrel. 4U RACK szerver házba építve.
316.990 Ft + ÁFA (402.577 Ft)
Cikkszám: 3524
Nincs raktáron - rendelhető
1-32db, max. 3MegaPixeles IP kamerás rendszerekhez, illetve az összes PC alapú DVR kártyához. Rendszer: 1xSSD64GB. Adat tárolás: 4x3TB HDD. Win 7, 64 bit operációs rendszerrel. 4U RACK szerver házba építve.