Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Hírek, érdekességek a biztonságtechnika és az LDSZ világából :)
2019. 01. 09. 00:00:00 Tóth Krisztián

A Milesight kiadta legújabb firmware verzióját a teljes rögzítő termékcsaládra, ami új korszakot nyit a professzionális IP megoldások között.
Mindenkinek, aki már rendelkezik Milesight rögzítővel, ajánljuk, hogy frissítse az eszközét! Lássuk, hogy miért ajánlott a frissítés.

 

2019. 01. 08. 00:00:00

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy az LDSZ Kft. iQALARM és JABLOTRON oktatásai a 2019-es évben is a korábbi évek hagyományai szerint folytatódnak. Kényelmes, családias környezetet biztosítunk a tanuláshoz, és gondoskodunk arról, hogy a jelentkezők később visszanézve is hasznosnak találják a nálunk eltöltött időt. Figyelembe véve, hogy az iQALARM okos riasztórendszert immár két éve forgalmazzuk, és az iQALARM rendszerek jelentéseinek fogadására alkalmas Felügyeleti központok száma már két számjegyű, elmondhatjuk, hogy partnereinkkel együtt kifejtett erőfeszítéseink hatására örvendetesen növekszik az iQALARM rendszerek iránt tanúsított érdeklődés. Az elmúlt év során sikeresen vezettük be az általunk forgalmazott termékek sorába a Cseh JABLOTRON gyár hibrid vagyonvédelmi rendszereit, melyek továbbra is az elektronikai vagyonvédelem élvonalába tartoznak. Az oktatásokra az iQALARM termékcsalád esetében itt, a JABLOTRON termékcsalád esetében pedig itt lehet jelentkezni. Az LDSZ Kft. nem árul zsákbamacskát, a rendszerek oktatásaiért felelős Tóth Ferenc műszaki támogató mérnök a tőle megszokott őszinteséggel tárja fel a rendszerek előnyeit és hátrányait, még akkor is, ha az értékesítésért felelős Matkó Csaba termékmenedzser nyilvánvaló okokból inkább az előnyök hangsúlyozására törekszik. Azért, hogy a hallgatók lehetőség szerint ne távozzanak üres kézzel, és később is lehetőségük legyen a tanultak gyakorlatba ültetésére, az első rendszer megvásárlásához az oktatási napokon kiemelkedően magas kedvezményt biztosítunk. A Budapesti oktatásokat a felhasználói igények szerint Pécsi székhelyünkön vagy akár az Ön cégénél megrendezett oktatásokkal egészíthetjük ki. Ennek lehetőségéről kérjük, tájékozódjon Matkó Csaba termékmenedzsernél.

2019. 01. 03. 13:06:15
Beléptető rendszer külpiacra juttatása. A projekt során tervezett exporttevékenységet támogató feladatok valósultak meg. 
2018. 12. 10. 12:34:07

LDSZ Szimpózium 2019 és Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia - 2019. február 8. - Kandó - Budapest

 Európai Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok címmel rendez nemzetközi konferenciát az LDSZ Vagyonvédelmi Kft., a T.E.L.L. Kft és a Doktoranduszok Országos Szövetsége 2019. február 8-án. 

A szimpózium fókuszában a biztonság, fenntarthatóság és a modernizáció áll, valamint hazánk és Európa városainak fejlődésének legfontosabb területei.

2018. 11. 15. 15:16:50
Tegnap személyesen mutatta be új termékeiket Jens-Uwe Ludwig Úr, a ComNet Europe Közép- Észak- és Kelet-Európáért felelős regionális értékesítési managere az LDSZ Kft. budapesti üzletében. 
2018. 11. 01. 00:00:00

Minden 5MP-es Milesight kamerát 2MP-es áron biztosítunk.

Akció időtartama: 2019.02.28

2018. 10. 28. 19:51:57

A Jablotron Alarms a.s., mint a JABLOTRON termékek gyártója, előírta számunkra, hogy a gyár Magyarországi disztribútoraként képviseljük Szerviz részlegüket a garanciális panaszok kezelése során. Az együttműködés alapja a kölcsönös bizalom, mely egyrészt az LDSZ szakembereinek szakmai tapasztalatán, másrészt a JABLOTRON gyártmányainak kiváló minőségén nyugszik.

2018. 10. 15. 10:40:42
A Jablotron rendszer bemutató cikksorozat 1. részében komplett rendszer főbb előnyeit mutattam be. A következő részekben ezeket egyenként, részletesen kivesézem szakmai érdeklődőink számára! :) 
2018. 10. 15. 08:27:02

A Dolgok Internete a lehetőségek világát tárja fel, de ugyanakkor új biztonsági kockázatokat is magában rejt. A Detektor IoT Akadémiája azt vette górcső alá, mennyire kell biztonságosnak lennie az IoT kommunikációnak ahhoz, hogy a vagyonvédelmi üzletágban tevékenykedő cégek hatékonyan alkalmazhassák azokat, és hogy milyen új lehetőségeket nyit meg az IoT ezen cégek számára a végfelhasználók felé ajánlható szolgáltatások és egyéb előnyök tekintetében.

A társadalom a digitalizáció korát éli, és minden, ami csatlakoztatható végül csatlakoztatva is lesz az internethez. Ez minden üzleti tevékenységre, így a vagyonvédelmi iparág résztvevőire is vonatkozik. Az analóg riasztási adatátviteli útvonalak kora lassan lejár, helyét átveszi az IP alapú kommunikáció. Az IoT segítségével a vállalkozások hatékonyabbá tehetik üzleti tevékenységüket, miközben csökkenthetik működési költségeiket. Az a technológia, mely lehetővé teszi a riasztórendszerek távoli felügyeletét és vezérlését, egyúttal az új digitális szolgáltatások ajánlásának feltételeit is létrehozza.

2018. 10. 08. 14:20:33
  • Az LDSZ Kft., mint a JABLOTRON termékek hivatalos magyarországi forgalmazója - 2018.10.08-án -  az EURO árfolyam emelkedése miatt 1,2 %-kal emelte a JABLOTRON termékek árait.
  • Néhány szett ára 2,8 %-kal emelkedett. Ennek ellenére lényegesen olcsóbb szettben vásárolni, és ahhoz gyűjteni hozzá a kiegészítőket.
  • Amennyiben a MyJablotron applikáció használatához szükséges SIM kártyát is az LDSZ Kft-től rendeli a telepítő, és/vagy az LDSZ Kft. országos lefedettségű távfelügyeletére köti be a rendszert, még olcsóbban juthat hozzá a videos riasztáshitelesítésre és „SMART HOME” funkciókra is alkalmas vezetékes és vezeték nélküli érzékelőket egyaránt fogadó JA-100 sorozatú riasztó központhoz, érzékelőhöz, hangjelzőhöz.