Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

HERTA ARCFELISMERŐ RENDSZER

Rendezés:
Nézet:
1 Ft + ÁFA (1 Ft)
Cikkszám: 7001
Gyártó: HERTA
Érdeklődjön!
A BioSurveillance képes valós időben egyidejűleg több arcot detektálni. BioSurveillance egy szofisztikált szoftver, amely többek között magában foglalja referencia képek felvételét röptében a kamera látószögében levő személyekről, az előzetesen megtanított személyek azonosítását, és megkönnyíti a riasztások és az azonosított személyek működés közbeni kezelését. BioSurveillance jól használható megoldás a biztonsági színvonal növelésére olyan zsúfolt környezetben, mint metróállomások, vonat- és autóbusz pályaudvarok, repterek, bevásárlóközpontok, stadionok vagy városközpontok.
1 Ft + ÁFA (1 Ft)
Cikkszám: 7002
Gyártó: HERTA
Érdeklődjön!
A BioSurveillance NEXT a BioSurveillance nagyteljesítményű változata. A szoftver ezen variánsa kifejezetten arra készült, hogy képes legyen szimultán több személyt azonosítani zsúfolt és változó környezetben.
1 Ft + ÁFA (1 Ft)
Cikkszám: 7003
Gyártó: HERTA
Érdeklődjön!
Lehetővé teszi, hogy arcfelismerés segítségével egy vagy több videó felvételben megkeressünk bizonyos eseményeket.
1 Ft + ÁFA (1 Ft)
Cikkszám: 7004
Gyártó: HERTA
Érdeklődjön!
A biometrikus azonosítás alapuló beléptető rendszer kiváló megoldás a felhasználói hozzáférések kontrollálására. Ebben az esetben az arcfelismerést arra használják, hogy azonosítsák a felhasználót a beléptető rendszer listáról és megerősítsék az illető azonosságát.
1 Ft + ÁFA (1 Ft)
Cikkszám: 7005
Gyártó: HERTA
Érdeklődjön!
Arc analizálás alapján ez az alkalmazás lehetővé teszi olyan paraméterek, mint nem, megközelítő pontossággal a kor, szemüveg viselés és más arckifejezés karakterisztikáinak felismerését, valamit reklám hatékonyságot is segít mérni. Kereskedelemben alkalmazható szoftver.