Főoldal \ Kategóriák \ KIEGÉSZÍTŐ \ • TÁPEGYSÉGEK \ 12V DC NAPELEMEK

Gyártó:

Garancia: 1 év

Elmentem késöbbre

SA-SOLAR02, 50W-os napelem modul intelligens akkumulátor töltővel

Kérem, válassza ki, hogy mit szeretne kinyomtatni:

Tartozékok
Tulajdonságok
Csatolmányok
Szettek
Vélemények

Nyomtat

Cikkszám: 3623

        VÉDETT LISTAÁR: A termék publikusan nem érhető el listaárunk alatt. Ha publikusan olcsóbb árat talál, kérjük értesítsen! Tápegység: akkumulátor töltő funkcióval (szünetmentes). x -> A termék többnyire csak RENDELÉSRE -> Az átlagos szállítási határidő a megrendeléstől számítva: 3-5 munkanap!

12V akkumulátor közvetlen töltése 4,45A töltőáramig. Az eszközzel riasztórendszert, megfigyelőrendszert lehet táplálni ott is, ahol nincs 230V AC. Maximum 500mA-es fogyasztó tápellátására javasoljuk.

SA-SOLAR02, napelem modul intelligens akkumulátor töltővel.

12V akkumulátor közvetlen töltése 4,45A töltőáramig. Az eszközzel riasztórendszert, megfigyelőrendszert lehet táplálni ott is, ahol nincs 230V AC. Maximum 500mA-es fogyasztó tápellátására javasoljuk.

- 12V akkumulátor közvetlen töltése.

- Max töltőáram 0°C: max. 4,45A.

- Max töltőáram 60°C: max. 3,6A.

- Max. 500mA-es fogyasztó tápellátására javasoljuk. A fogyasztó pl. riasztó lehet.

- Az intelligens akkumulátor töltő napelem bemenete: 17V – 32V, maximum 50 Watt.

- Automatikus teljesítmény maximalizálás (Victron Energy Bluesolar MPPT).

- Mikroprocesszoros vezérlés. LED státusz.

- Javasolt akkumulátor: 12V/30-50Ah

- Választható töltőáram.

- Működési hőmérséklet: -40°C ~ +85°C.

- Napelem méretei: 665 x 538 x 35mm.

- Súly: 1.8kg.

SATALARM. 1 év garancia.

• Gyári tartozék:

- Napelem modul.

- Akkumulátor töltő elektronika.

• Opcióban:

- Javasolt AKKUMULÁTOR 12V/30-50Ah

• Ha felkel a nap, és felhős az ég, akkor is tölti már az akkumulátort, így Magyarországon megbízhatóan lehet rá számítani, hogy egy nagyobb riasztórendszer, vagy megfigyelőrendszer működését el tudja látni, fel tudja tölteni az opciós 12V/30-50Ah akkumulátort.

• A napelem nem csak napsütés, hanem már világosság esetén is termel áramot. Tehát felhős, borús idő esetén is, bár jóval kevesebbet. A nehézséget eddig az okozta, hogy az így termelt áram ereje, feszültsége is ingadozó volt, amit nem szerettek az akkumulátorok. Az akkumulátorok azt sem szerették, hogy napi 9-16 órán át töltődnek, majd 8-15 órán keresztül kisülnek. Az új, intelligens elektronikának köszön¬hetően ezek a folyamatok az akkumulátorok számára optimalizált módon történnek meg. A napelemes akkutöltő olyan áron oldja meg a riasztó, kamera tápellátását, hogy azon már nem kell gondolkodnia a megrende¬lőnek.

• Vadászházak, hétvégi hobbitelkek, borospincék, mezőgazdasági, méhészeti vál¬lalkozásokat, katonai, vízügyi létesítményeket tudunk ellátni energiával a berendezés segít¬ségével, hiszen a tápellátás immáron biztosítja a helyszín szabad megválaszthatóságát.

• Az áramszolgáltató nehézkessége miatt a térfigyelő rendszerek telepítése ese¬tén is sokszor okoz problémát a kamerák tápellátása. Ezzel a készülékkel immá¬ron nem kell a szolgáltatóval bajlódni. A video jelet átküldhetjük mikrohullámon, a tápellátást pedig a napelemes rendszer segítségével nagy biztonsággal meg tudjuk oldani.

Egyedi napelem árajánlattal kapcsolatban kérem keresse kollégáinkat!

Vásárlói értékelések

Értékelés:

Ezt a terméket eddig 0 vásárló értékelte.

A vásárlók 0%-a ajánlaná ezt a terméket ismerősének (/0).

A termékekről véleményt, értékelést csak regisztrált felhasználóink, bejelentkezés után írhatnak!