Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A CATHEXIS adta a Pápa írországi látogatásának video megfigyelő központját

Cathexis Technologies rendkívül büszke arra, hogy termékei jelentős szerepet játszhattak Ferenc Pápa biztonságának biztosításában, a Pápa múlt havi Írországi látogatása alkalmával. A Cathexis a Dublini székhelyű, a Gold Channel Partnercsoporthoz tartozó Mongey Communications nevű céggel és az Ír Gárdával karöltve dolgozott a védelem kritikus részét képező videó megfigyelési feladatok végrehajtásán.


Őszentsége látogatása rendkívül szoros hivatalos menetrend szerint zajlott, melyet találkozók, látogatások, hivatalos ügyek töltöttek ki. A mindössze két napos program alatt Őszentsége villámlátogatást tett Dublinban, melynek során augusztus 25-én, szombaton megtekintette a Családok Világtalálkozóját és a Családok Fesztiválját a Croke parkban.

A feladat

A Cathexis mint világszerte ismert Videó Menedzsment szoftver fejlesztő, a Mongey Communications nevű céggel – akiknek neve a CCTV IP kamerák fejlesztőjeként szintén nem ismeretlen a szakmában – azt a feladatot kapta, hogy alakítson ki egy olyan integrált videó rendszert, mely 24/7 jelleggel megfelel a Pápa látogatásával kapcsolatos biztonsági feladatok megvalósításának.

A választás a Cathexis Vision IP Videó Menedzsment szoftverre esett, melynek a használatával a biztonsági szakemberek egy olyan CCTV megfigyelő megoldást kaptak a kezükbe, mely képes volt a kijelölt feladatok megvalósítására nem csak nappal, hanem éjszaki körülmények között is, napi 24 órában.

A képek három, egymással összekapcsolt vezérlő központba futottak be, lehetővé téve egy esetleges biztonsági fenyegetés elhárításához szükséges azonnali intézkedések koordinálását.

A Cathexis

A Cathexis egy Dél-Afrikai vállalkozás, melynek székhelye Durban-ben van, de tevékenysége kiterjed az Egyesült Királyságra, Európára és a Közel-Keletre.

„Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket, hogy szerepünk lehetett a Pápa látogatásának biztosításában a Családok Világtalálkozóján” – mondja Mark Ross, a Cathexis Europe ügyvezető igazgatója, hozzátéve hogy „A Cathexis a hatékony és eredményes, személyre szabott videó menedzsment szolgáltatások elkötelezett gyártója, és mint ilyen, mindent megtesz azért, hogy a megrendelők számára olyan megoldásokat készítsen, mely a befektetett összegekért a legtöbbet nyújtja” – tette hozzá Ross.

A Cathexis Europe Műszaki támogató részlege a Mongey csapatával szorosan együttműködve tervezte, építette meg és működtette a rendszert a teljes hétvége során.

A Cathexis Vision ismét bizonyította, hogy képes a felhasználó által elvárt optimális teljesítmény biztosítására, és a hozzá csatlakoztatott kamerák, és maga a felügyeleti szoftver is nagyban hozzájárult az Ír Köztársaság rendőri erői (Gárda) biztonsági feladatainak ellátásához.

Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy részt vehessünk a Pápa történelmi Írországi látogatásának biztosításában a hétvégén, és kivételes megtiszteltetésnek tekintjük a munkánkat minősítő nemzetközi elismerést” – foglalta össze érzéseiket Ross.

Tudta?

  • A Cathexis Technologies több, mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a biztonságtechnikai piac területén.
  • 1 Milliónál is több videócsatornát építettek ki eddig Cathexis VMS felhasználásával.
  • A Cathexis Technologies a világ legnépszerűbb IP kamera gyártóinak termékeit integrálta termékeibe.
  • A Cathexis Vision elnyerte a nemzetközi biztonsági szakma elismerését, amikor az a megtiszteltetés érte, hogy elnyerte a Benchmark Innovation Awards 2018 évi általános díját a Videó Megfigyelő Szoftver kategóriában.
  • Az LDSZ Kft. büszke arra, hogy a CATHEXIS Video Management Szoftvert Magyarországon forgalmazhatja.

Tartalomhoz tartozó címkék: kamera rendszer Cathexis