Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

ComNet - Nagy megbízhatóságú ipari hálózati eszközök, kültéri switchek, IP over Coax megoldások - hamarosan az LDSZ-nél

Tegnap személyesen mutatta be új termékeiket Jens-Uwe Ludwig Úr, a ComNet Europe Közép- Észak- és Kelet-Európáért felelős regionális értékesítési managere az LDSZ Kft. budapesti üzletében. 

A COMNET székhelye az USA-ban található. Nagy megbízhatóságú ipari hálózati eszközöket, kültéri switcheket, IP over Coax megoldásokat (akár 600 méter hatótávolsággal!) fejlesztenek és gyártanak – különös tekintettel a kültéri IP CCTV rendszerek követelményeire. Működési hőmérsékletük ( -40°C ~ +75°C, akár 95% relatív páratartalom mellett ) is igazolja ipari alkalmazhatóságukat.

Akár az évtizedekkel ezelőtti, a GRUNDIG telefonkábelre épülő CCTV rendszereit is lehet korszerűsíteni IP kamerákkal. Az áramszolgáltatók magasfeszültségű környezetére vonatkozó, IEC 61850-3 és IEEE 1613 Class 2 minősítéssel rendelkező hálózati elemek is megjelentek a kínálatukban. A COMNET egyedi Port Guardian funkciója emelt szintű kiber védelmet nyújt azáltal, hogy a kizárja a fizikai portot, ha kihúzzuk belőle a kábelt. Így megelőz egy lehetséges rosszindulatú hálózati betörést. A belépési kísérletet jelenti az SNMP operátorának. Ez a megoldásuk a CCTV rendszerekkel szembeni támadásoktól védi az ügyfeleket.

Az egyik új eszközük közlekedési eszközök 12/24VDC hálózatáról képes POE tápellátást biztosítani a buszra, vonatra felszerelt megfigyelő kamerák számára.

 A kínálat közel másfél ezer különböző terméket ölel fel, így gyakorlatilag minden átviteli feladatra tudnak megoldással szolgálni. A hagyományos számítástechnikai adatátvitel mellett a videó, az audió, a kontaktuskezelés és a soros kommunikáció terén működnek eszközeik, de a beléptetés, illetve a napelemes rendszerek, a tápegységek felügyelete is ide tartozik.

A soros átvitel kábelezésétől kezdve a csavartérpáros illetve koaxiális eszközökön keresztül az optikai szálak csatlakoztathatósága is megoldott. Nem ragadtak le a kábeles megoldásoknál, mert vezeték nélküli eszközeikkel is segítik a felhasználói igények kielégítését.

Egy rendszer erősségét és megbízhatóságát a jó minőségű komponensek felhasználása biztosítja. Épp ezért a tápegységek gondos tervezése, a lehetséges hibák kiküszöbölését célzó ötletek, a felhasznált minőségi anyagok beépítése egyaránt a magas minőség elérését teszik lehetővé. Ehhez társul a részletes leírások megléte, valamint a magas szintű technikai támogatás.

A COMNET magas minőségű termékeinek megbízhatóságára jellemző, hogy a legtöbbre élettartam garanciát vállalnak.

A ComNet megállapodott az LDSZ Kft. vezetésével a hazai disztribúciós feladatok végzésével kapcsolatban.