Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

JABLOTRON ingyenes szolgáltatások

 A Cseh JABLOTRON ingyenes szolgáltatásokkal támogatja a termékeinek telepítőit, végfelhasználóit. Ilyenek például a rendszer események SMS, PUSH vagy E-mail értesítéseinek leadása, és az egyedülálló Videós riasztás hitelesítési szolgáltatás, melyet számos más gyártó is felvett palettájára, azonban egyikük sem oldotta meg ilyen könnyen értelmezhető és egyszerűen használható módon.

A Videós riasztás hitelesítési szolgáltatást a JABLOTRON 100+ rendszer kétféle módon valósítja meg. Az egyik ilyen megoldás a vezetékes és vezeték nélküli PIR mozgásérzékelőkbe épített fényképezőgépek használata, melyek riasztás esetén azonnali fényképfelvételekkel dokumentálják a behatolás tényét, illetve lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tetszőleges időpontban fényképfelvételt készítsen a kamera által látott területről. A másik megoldás a JABLOTRON – HIKVISION koprodukcióban készült IP kamerák használata, melyek képei a MyJABLOTRON alkalmazásból közvetlenül elérhetők. A kamerák riasztás esetén egy 1 perces videoklipet készítenek az eseményt megelőző és az azt követő 30-30 másodperc eseményeiről, és erről értesítést küldenek a felhasználónak, aki gyakorlatilag azonnal megtekintheti, mi is történt valójában. Ugyanakkor a kamerák élő képeibe a felhasználók bármikor belenézhetnek, ellenőrizhetik a felügyelet alatt álló területet.

Az ismertetett ingyenes szolgáltatások a felhasználók 90%-ának igényeit lefedik, és tökéletesen alkalmasak a Videós riasztás hitelesítési feladatok és célok megvalósítására.

Ugyanakkor időnként felmerül a felhasználói igény az IP kamerák képeinek tárolására. A JABLOTRON ezért kidolgozott egy Hálózati Videó Rögzítő (NVR) megoldást azok számára, akik nem kívánnak befektetni egy független videó megfigyelő és rögzítő rendszer kiépítésébe, de a JABLOTRON által biztosított riasztás hitelesítési szolgáltatáson túlmenően szeretnének visszanézni egy pár nappal korábban történt eseménysort. A JABLOTRON szolgáltatásai közül ez az egyetlen, tényleges előfizetésen alapuló rendszer, melynek keretében a JABLOTRON hálózati eszközei 3 vagy 7 napig tárolják a kamerák által készített videó felvételeket, és ezekbe a felvételekbe a felhasználó bármikor beletekinthet.

 

A JABLOTRON legfrissebb információi szerint az előfizetések még egyszerűbb áttekintésének támogatására a MyJABLOTRON alkalmazást 2020 második félévében kiegészítik egy MySERVICES menüponttal, mely a felhasználói fiókba történő belépés után a képernyő jobb felső sarkában a felhasználó bejelentkezési azonosítója (e-mail címe) mellett lesz elhelyezve.

A menüpontba lépve a felhasználó lista formátumban áttekintheti a felhasználói fiókjához rendelt rendszerek listáját és az ezekhez a rendszerekhez tartozó meglévő és lehetséges előfizetéseket.

A kamera képek rögzítési díjait és a hozzájuk csatlakozó szolgáltatásokat az alábbi táblázat mutatja.

SZOLGÁLTATÁSOK

Élőkép

Élőkép

3 napos rögzítés

7 napos rögzítés

+10 rögzíthető videoklip

+60 rögzíthető videoklip

+60 rögzíthető videoklip

+60 rögzíthető videoklip

ÁFA-val növelt ár

INGYENES

2.50 €

7.00 €

10.00 €

 

További jó hír, hogy szlogenünk „Részesedjen Ön is a JABLOTRON termékek sikeréből”, a telepítők számára rövidesen kézzel foghatóan pénzre váltható lesz egy új alkalmazás kiegészítés felhasználásával, melyről csak annyit árultak el a fejlesztők, hogy amennyiben egy telepítő ajánlataiban szerepelteti a videós riasztáshitelesítő kamerákat, és az ajánlatból később megrendelés is lesz, a JABLOTRON nyilvántartása alapján folyamatos jutalékot biztosít a telepítőnek mindaddig, amíg a végfelhasználó az előfizetői szerződését fenntartja.

Felhívjuk a figyelmet az LDSZ Kft. telepítő barát jutalékszámítási és szerződéskötési rendszerére, mely már most is jelentős pénzügyi előnyöket biztosít a JABLOTRON rendszerek telepítői számára, amennyiben sikeresen értékesítenek egy, az LDSZ Kft. által forgalmazott SIM kártyát az Applikációhoz vagy Távfelügyeleti szolgáltatást. Erről bővebben az LDSZ Kft. Jablotron termékmenedzsere, Matkó Csaba tud tájékoztatást adni, kérjük forduljon hozzá bizalommal.