Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Milesight - Felejtse el a bosszantó dolgokat!

Securifocus weboldalon frissen megjelent 140 fős felmérés alapján felsorolták a 4 legbosszantóbb dolgot amivel a rendszerintegrátorok kamera telepítés közben szembesülnek nap mint nap.
Szeretném bemutatni, hogy ezek a bosszantó dolgok miért nem fordulnak elő Milesight eszközök telepítésénél és az Ön egyetlen problémája az lehet, ha (még) nem Milesight eszközöket telepít.

1. Gyári kábelkorbács
A legfontosabb dolog, hogy Milesight kameráink nem rendelkeznek kábelkorbáccsal. Nézzük meg ezt hogy oldotta meg a Milesight és mennyivel exkluzívabb megjelenést kölcsönöz a kamerának, ami ráadásul hozzájárul a telepítés idő csökkentéséhez is. 

2. Manuális fókusz és zoom beállítás
Minden varifokális optikával szerelt Milesight kamera motorzoom-os optikával van felszerelve, NINCS KIVÉTEL! Ráadásul minden motorzoomos kameránk rendelkezik a piacon az eddig csak a legdrágább szegmensben megszokott P-Iris technológiával.
A P-Iris technológia biztosítja, hogy a kamerán látható minden részlet éles legyen attól függetlenül, hogy milyen messze található a kamerától. 

 

3. Gyenge minőségű konzolok, nem szabványos szerelési méretekMivel a Milesight kamerák rejtett kábellel rendelkeznek, ezért az esetek 95%-ban nincs szükség konzolra! Ha mégis szükséges, akkor az eszközökhöz kapható szabvány méretű konzolok kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy a legegyszerűbben fel lehessen ezeket szerelni és a legbiztonságosabb módját biztosítsák a kamerák rögzítésének.
A konzolok és talpak között pedig nagyon egyszerű megtalálni a kívánt típust ezt az alábbi ábra is mutatja. 

 

4. Megfelelő gömbcsukló/ konzol beállítás

A Milesight kamerák mindegyike 3 gömbcsuklós kialakítással rendelkezik, így oldalfalra és mennyezetre is könnyen telepíthetőek. A kamera illetéktelen elforgatását pedig az egyszerű rögzítési mód segíti, így a kamera mindig azt figyelheti ami igazán fontos.Ha szembesült már akármelyik bosszantó dologgal, vagy esetleg más dolog idegesíti pl:
- folyamatosan változó termékek
- érthetetlen gyártói kódrendszer
- állandó árverseny
- árkereső oldalakon található alacsony árak
- meghibásodó eszközök,
akkor keressen minket, mert mindegyikre van egy jó megoldásunk:

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Milesight