Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Milesight szoftveres újdonságok - Cloud elérés, Transcode, megnövelt biztonság

A Milesight legújabb eszközei és a frissen megjelent firmware verzió több fontos újdonságot is tartalmaznak, amik növelik a biztonságot és javítják a felhasználói élményt!
 1. Nincs alapértelmezett jelszó - Aktiválás szükséges
  Az ügyfelek védelmének érdekében a legújabb eszközök amik most érkeztek a gyártól (és a legújabb firmware-t telepítve a régi eszközök) nem rendelkeznek alapértelmezett jelszóval (ms1234). Az eszközöket első üzembe helyezéskor aktiválni szükséges, ami megtehető a gyári IP címüket beírva a böngészőbe (192.168.5.190) vagy a legújabb Smart Tools (v.2.4.0.1-r3) program használatával. 
 2. Cloud P2P elérés PC-ről is
  Mostantól elérhetőek a Milesight rögzítők cloud P2P és Milesight DDNS opcióval is a Windows alapú eszközökön is a legújabb Milesight CMS programmal. Eddig csak mobiltelefonos alkalmazásból volt elérhető ez a funkció, mostantól nem szükséges fix IP cím és egyéb megoldások használata, a távoli elérés így még könnyebben megoldható!
 3. Transcoding funkció a minél kisebb adatmennyiségért!

  A legújabb Milesight telefonos applikációt (min V3.1.0.2-r7) és a rögzítőn a legújabb firmware-t(V71.9.0.3) használva lehetőségünk nyílik a rögzítő transcoding szolgáltatását használni, ami azt a célt szolgálja, hogy a telefonos alkalmazásban optimalizálja a rögzített felvételek visszanézését. Ezzel a szolgáltatással a felvételek megtekintése kisebb sávszélességet igényel, amivel csökken a felhasznált adatmennyiség és gyorsabb lesz a felhasználói élmény is ezáltal. A funkció bekapcsolását a felvétel megtekintése előbb az alábbi módon teheti meg.
 4. Dual Stream a rögzítőn
  A legújabb firmware-t (V71.9.0.3) telepítve a rögzítőkön megjelent a Dual Stream funkció, amivel a távoli felvételek megtekintése még gyorsabban történhet telefonos vagy PC alkalmazásból. Kapcsoljuk be ezt a funkciót a rögzítőn és felvételek megtekintése előtt is a kívánt eszközön.
Tartalomhoz tartozó címkék: kamera rendszer Milesight