Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Számos újdonsággal bővült a Cathexis VMS megoldása

LDSZ
2020. 03. 21. 20:05:53
Számos újdonsággal bővült a Cathexis VMS megoldása

Tartva magát a megszokott éves menetrendjéhez, a dél-afrikai fejlesztő közzé tette VMS megoldása 2020-as verziójának újdonságait, érdekességeit.

A CathexisVision 2020 egyik kiemelt „upgradje” a már eddig is széles funkciókészletű videotartalom-elemző szolgáltatását érinti, mely kibővült a cég Objektum Osztályozó algoritmusaival. „Egyszerűbben” megfogalmazva olyan Mesterséges Intelligencia (idegi hálózat technológia) alapú finomhangolási opció áll a felhasználók rendelkezésére, ami képes meghatározni, hogy az adott objektum ember / állat / jármű. Egy referencia adatbázis létrehozása érdekében, a szoftver folyamatosan futtat egy objektumosztályozó M.I. algoritmust, így a már rögzített videotartalomban is sokkal precízebb visszakeresést / adatgyűjtést tesz lehetővé (pl. piros autó, az elmúlt x nap során, a kijelölt területen).

Az új verzióban egy továbbfejlesztett kamera integrációs varázsló áll a telepítők / végfelhasználók rendelkezésére. Az integrációs folyamat végén azonnal beállíthatjuk az adott kamerához rendelt forgatókönyv / mozgásérzékelés / analitika alapú rögzítési funkciókat, valamint az adott kamera egyedi hozzáférési jogosultságait.

A tárkapacitás jobb kihasználása érdekében a CathexisVision 2020 egyik új funkciója (az ún. Video Ageing) lehetővé teszi a „már feltételezhetően kevéssé fontos” videotartalmak automatikus újra kódolását (kisebb méretűvé tételét) és áthelyezését egy másik adatbázisba, helyet szabadítva fel az újabb tartalmak számára.

Az új, opcionális „Adatbázis Daráló”, a már feleslegesség vált és/vagy a megőrzési idejüket kitöltő adatok biztonságos megsemmisítését kínálja, támogatva az adott rendszerrel szemben támasztott adatbiztonsági elvárásokat.
Végül, de nem utolsó sorban, az alábbi eszközök integrációja valósult meg, így azokat problémamentesen integrálhatjuk a CathexisVision 2020-ba:

  • Dynamass tömegmérő híd
  • SS SecurOS rendszámfelismerő
  • Honeywell Winpak beléptető rendszer
  • Jablotron központok, a Jablotron CLOUD-on keresztül
  • Mettler Toledo mérlegek
  • ProdevTech POS eszközök


Forrás: Cathexis Technologies

Tartalomhoz tartozó címkék: Cathexis kamera rendszer