Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Újraindította termelését a JABLOTRON

MATKÓ Csaba - LDSZ Biztonságtechnika
2020. 04. 13. 10:00:00

A mai napon a JABLOTRON Alarms a.s. bejelentette, hogy 2020. április 14-én újranyitja a járvány miatt eddig zárt kapuit, és néhány, feltétlenül szükséges biztonsági intézkedés megtartása mellet minden termelő részleg teljes kapacitással munkába lép.

 

Számunkra és a Jablotron rendszerek telepítői, felhasználói számára ez azt jelenti, hogy a Húsvéti ünnep után a kereskedelmi folyamat hivatalosan is visszatér a régi kerékvágásba.

Az LDSZ Kft. partnerei számára a JABLOTRON átmeneti lezárása eddig sem jelentett komoly fennakadást, figyelembe véve cégünk jelentős raktárkészletét és az értékesítő team (bolt, értékesítési és műszaki terméktámogatás) folyamatos és teljes rendelkezésre állását.

A kijárási korlátozások időszaka is alkalmas az elméleti és gyakorlati ismeretek továbbfejlesztésére. Szeretnénk kiemelni, hogy az LDSZ terméktámogatási oktatásai (nem csak Jablotron, hanem  Hyundai és Milesight termékkörben is) minden eddiginél kényelmesebb, on-line formában jelenleg is elérhetőek, mindösszesen annyit kell tenni, hogy egyeztetni kell egy időpontot az adott oktatás megtartásáért felelős munkatársunkkal. Tóth Ferenc, Matkó Csaba és Bánki György folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére áll.

Forduljon hozzánk bizalommal, az LDSZ Jablotron Team a szokásos módon biztosítja az Ön számára a szükséges eszközöket és tudást, hogy Ön ebben a kritikus időszakban is részesülhessen a JABLOTRON termékek sikeréből.