Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

QUADROSENSE kerítésvédelmi szett, 40x100m terület védelmére

Ár:
787.500 Ft + ÁFA ( 1.000.125 Ft )
Cikkszám: 6308
Gyártó: UMIRS
Raktárkészlet 1: Rendelésre (ált. 2-3 munkanap)
Raktárkészlet 2: Rendelésre (ált. 2-3 munkanap)
Nyomtatási nézet
QUADROSENSE kerítésvédelmi szett alkalmazható behatolás, mászás, bontás érzékelésére. A Quadrosense kerítésvédelmi rendszer teljesen moduláris, felhasználóbarát, egyszerűen, gyorsan telepíthető. A Quadrosense kerítésvédelmi rendszer beköthető bármely meglévő riasztó rendszerbe, és integrálható minden védelmi koncepcióba.
Menny.:db

Leírás

Quadrosense Professzionális kerítésvédelem

 • A Quadrosense termékcsalád egy professzionális, címezhető kerítésvédelmi rendszer. 
 • A kerítésvédelem, más néven szenzorkábeles védelem, kifejezetten egy kiépített kerítés védelmére, az azon történő átmászás, átvágás, áttörés érzékelésére alkalmas.
 • Többféle megoldás létezik a kerítés vagy kerítésrészek védelmére, illetve a behatolás különböző formáinak érzékelésére.
 • A Umirs Europe kerítésvédelmi rendszere, a Quadrosense egy triboelektrikus elven működő speciális kábelt alkalmaz a behatolások detektálására.
 • A kerítéshez rögzített kábel átmászás esetén követi a kerítés mozgását, deformitását, így az ebből generálódott jelszint változást érzékeli a kiértékelő központ.
 • A kábel képes detektálni a magas frekvenciás jeleket is, amelyeket olyan mechanikai behatások eredményezhetnek, mint a fűrészelés, vágás, csípés.
 • Többféle kerítés típuson is alkalmazható, az egyszerűbb fonott kerítéstől kezdve a ponthegesztett táblás kerítéseken át a szöges és NATO drótokig bezárólag.
 • A központi kiértékelő egységhez egy speciális rezgésérzékelő kábel (TB) csatlakoztatható, amely érzékeli a kerítésen való átmászást, illetve annak megrongálását (fűrészelés, vágás) is.

A kerítésvédelmi szett tartalma

 • 1 db QUADROSENSE kerítésvédelmi központi egység
 • 2 tekercs (500m) QUADROSENSE TB, rezgésérzékelő kábel kerítésvédelmi rendszerhez (250m/tekercs)
 • 2 db QUADROSENSE T-TUBE, kábeltoldó/lezáró kerítésvédelmi rendszerhez 
 • 25 csomag QUADROSENSE CT, kötegelő, kerítésvédelmi rendszerhez (100db kötegelő/csomag)

 

 • Plug and Play

  4 bemenet akár 1km védelem  a QUADROSENSE kerítésvédelemmel

  A kiértékelő központ 4 függetlenül programozható bemeneti csatornával rendelkezik, melyek mindegyikére maximálisan 250 méternyi érzékelő-kábel, úgynevezett TB kábel csatlakoztatható, tehát egy központtal akár 1km-es kerítésszakasz is levédhető.

 • Kerítésre rögzítés

  Stabilabb, masszívabb kerítésekre elegendő egyenes vonalban a kerítés felső harmadára rögzíteni, míg a kicsit lazább fonott kerítésnél ajánlott fűrészfogszerűen felrögzíteni, ami egységnyi kerítésszakaszra vetítve kb. 1,6-szor több kábelt igényel. 

  4K Video Viewing Experience
 • Powerful Decoding and Recording Performance

  QUADROSENSE Jelzéstovábbító kábel

  A TB kábelek kezdőpontja akár 500 méterrel is eltolható a kiértékelő központtól egy jelzéstovábbító, úgynevezett DC kábel segítéségével.

 •  
 • Kábeltoldás

  A kábelek toldására, összekötésére, illetve a véglezáró ellenállás bekötésére a T-Tube kötőcső alkalmazható. Bővítés vagy szabotálás esetén is könnyen javítható a rendszer, nem szükséges a teljes kábelszakasz cseréje, egyszerűen toldható ennek a kötőelemnek a segítségével.

   

  4K Video Viewing Experience
 • Powerful Decoding and Recording Performance

  QUADROSENSE Plug and Play szoftver

  Az eszköz beállítása, finomhangolása szoftver segítségével történik. Mindegyik bemenet érzékenysége külön programozható a kerítés típusának megfelelően. A kiértékelő központ egy RS485-ös kimenettel rendelkezik, így a programozáshoz szükség van egy RS485/USB átalakítóra is.

 • Akár 256db központi egység

  Az eszköz címezhető, 256 hálózati cím áll rendelkezésre, ha azokat szeretnénk felfűzni egy RS485-ös hálózatra. 4 db NC alarm kimenettel és 1 db szabotázs kimenettel rendelkezik.

  4K Video Viewing Experience
 • Plug and Play

  Működési hőmérséklet

  Működési hőmérséklet: -40C°...+65°C, tápellátás: 9Vdc - 36Vdc. IP65 védelem. 

 • Főbb jellemzők 

  4 BEMENETI CSATORNA.

  250 M SZENZOR KÁBEL/CSATORNA

  SZOFTVERES BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG

  PLUG AND PLAY TELEPÍTÉS

  256 KÜLÖNBÖZŐ HÁLÓZATI CÍM

  4 NC RIASZTÁSI KIMENET

  1 NC TAMPER KIMENET

  MŰKÖDÉS MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYBEN

  4K Video Viewing Experience

 

 

Mindegyik csatornához tartozik egy-egy független riasztási kimenet. 

UMIRS Kerítésvédelem - LDSZ BIZTONSÁGTECHNIKAI SZIMPÓZIUM 2016 a videó fül alatt

 • Milyen hosszú kerítésvédelem építhető ki?
 • Mennyire lehet pontosan megmondani a behatolás helyét egy 2 km szakaszon?

 

 

Kapcsolódó termékek

359.990 Ft + ÁFA (457.187 Ft)
Cikkszám: 6265
Gyártó: UMIRS
Raktáron
QUADROSENSE központi egység, kerítésvédelmi rendszerhez, a Quadrosense érzékelő alkalmazható behatolás, mászás, bontás érzékelésére. A Quadrosense rendszer teljesen moduláris, felhasználóbarát, egyszerűen, gyorsan telepíthető. A Quadrosense rendszer beköthető bármely meglévő riasztó rendszerbe, és integrálható minden védelmi koncepcióba.
890 Ft + ÁFA (1.130 Ft)
Cikkszám: 6266
Gyártó: UMIRS
Raktáron
Speciális rezgésérzékelő triboelektro kábel QUADROSENSE kiértékelő egységhez. Ez az érzékelő kábel egy speciális triboelektró kábel, mely érzékeli a behatoló által okozott kerítés vibrációt. 250m-es tekercses kiszerelésben (minimális vásárlás 1 tekercs). Feltüntetett ár: Ft/m.
620 Ft + ÁFA (787 Ft)
Cikkszám: 6267
Gyártó: UMIRS
Raktáron
Speciális jelzéstovábbító kábel Quadrosense rendszerhez. Használatával 500 m-el eltolható a rezgésérzékelő kábel (TB) kezdőpontja. 100 m-es kiszerelésben (minimális vásárlás 1 tekercs). Feltüntetett ár: Ft/m.
2.900 Ft + ÁFA (3.683 Ft)
Cikkszám: 6268
Gyártó: UMIRS
Raktáron
QUADROSENSE T-TUBE, kábeltoldó/lezáró kötőcső. TB érzékelő-kábel és DC jeltovábbító kábel toldásához, vagy TB kábel véglezárásához. IP67.
990 Ft + ÁFA (1.257 Ft)
Cikkszám: 6269
Gyártó: UMIRS
Raktáron
Kültéri UV-álló kötegelő TB és DC kábel felrögzítésére Kiszerelés: 100db.

Youtube videók